1. Kollekció

 2. Aktualitás

  Videók a dirTies háza tájáról Vol.2.

  2012. augusztus 12.

  A tegnapi post folytatása következik! Márciusban a Forrai Magániskola végzős divattervezői tartották éves bemutatójukat, melyre egy már végzett hallgatót is meg szoktak hívni. Idén Tinára és a dirTiesre esett a választás, így 2012-es tavaszi/nyári kollekcióját itt lehetett először megpillantani:
  bővebben


  Videók a dirTies háza tájáról

  2012. augusztus 12.

  Idén tavasszal a dirTies több rendezvényen is képviseltette magát, melyekről remek videók is készültek. Elsőként az idei Tattoo Expo-n vonultak fel a csinosabbnál csinosabb kivarrt modellek, a tervezőnő extrémebb vonalához tartozó kreációiban. A videóban magáról a rendezvényről is látható néhány képkocka, remek ízelítőként arról, hogy következő alkalommal mire számíthat a nagyérdemű:
  bővebben


  Idén is megrendezésre kerül a dirTies Night!

  2012. június 14.

  A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idénis megrendezésre kerül a dirTies Night! Az idei divatbemutató különlegessége, hogy azeddigi kollekciókból is kerülnek bemutatásra darabok, és az első őszi ruhákatis szemügyre veheti a nagyérdemű.
  bővebben


  Bejegyzések

 3. Tervező

  BIACSICS TINA

  Tina Biacsics

  http://www.facebook.com/pages/Dirties/145872765450805
  http://www.dirtiesclothing.blogspot.com
  http://www.meska.hu/Shop/index/7630

  Biacsics Tina sorsa már kiskorában eldőlt – varrónő édesanyja mellett már gyermekként is a divatmagazinok voltak a fő olvasmányai és a ruhák iránti vonzódása gyorsan kialakult.
  Tinédzserként készítette el első saját tervezésű ruháit, amiket előszeretettel viselt is, feltűnést keltve mindenhol a megjelenésével.

  Munkásságára nagy hatással volt egyes ikonok, mint pl. Courtney Love, Nina Hagen, de Madonna 80-as évek beli stílusa is. Másik fontos inspirációja a zene; hiszen a nélkül létezni sem tudna. Főleg a rock’n’roll, rockabilly áll hozzá közel, ezek stílusjegyei a kollekcióin is megfigyelhetőek.

   

  DirTies márkáját 2008-ban indította útjára, számos kollekción, több divatbemutatón is túl van, neve és ruhái egyre ismertebbé válnak az extrémebb termékek kedvelőinek körében.

  Minden kollekciójának alapvető tényezője a vadóc, lázadó szellem, melyet nőiességgel párosít. Célja a nőkben lakozó kettősség megmutatása. Minden nő egy bájos virágszál; fodros szoknyák, csipkék, masnik, hangsúlyos derék és dekoltázs - de ugyanakkor minden nő egy határozott egyéniség is, extravagancia, merész képzettársítások, a szokásostól eltérő megoldások jellemzik őket a mindennapokban is.

  Összegészében az ellentétek harmóniája, a hihetetlen dinamizmus és a kreativitás teszi Biacsics Tinát a magyar divatpaletta egy igazi színfoltjává.

   

  Tina:

  „Minden egyes alkotói folyamatnál az ellentétek harmóniájával játszom. Hiszen az egész stílus legfontosabb eleme a női sokoldalúság, tehát egyszerre váltson ki ártatlan, kedves, játékos, vad, provokatív és nőies hatást. Az a fontos, hogy élettel teli legyen és dinamikus. Így lesz a végeredmény egészen eklektikus és extravagáns.  A lényeg drámai hatásban rejlik. Olyant szeretnék alkotni, amire felfigyelnek, amit megjegyeznek, gyönyörködnek benne, valami meghökkentőt.

  Továbbá mindig arra törekszem, hogy az emberek azt érezzék, hogy a divat és ezen belül az extrém divat bárki számára elérhető. Ennek érdekében szánt szándékkal nem csupán modellalkatú lányokra tervezek ruhákat. A divatbemutatókon is leggyakrabban hús-vér nők sétálnak végig a kifutón. Egy bemutató számomra színház, olyasmi, amivel valami pluszt adhatok a közönségnek, valamit, amit még nem láttak eddig. Hiszen a ruhatervezés nekem nemcsak  szakma, hanem sokkal inkább művészet és szenvedély, egy saját kis mesevilág, ami kitölti a mindennapjaim nagy részét.”
 4. Bemutató

 5. Megjelenések

 6. Kapcsolat

  Előzetes egyeztetés után
  nálam is lehet vásárolni

Szerintem valamilyen szinten bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel.

Kurt Cobain
Feki Webstudio @ 2012 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás